Lille steptocht met jou groep

De scooters zijn uiteraard voorzien, met ophangingen en remmen, zelfs! Ze zijn niet elektrisch om overal heen te kunnen gaan, met meer veiligheid, en het is fysieker en gezonder voor de planeet.De gids begint met het uitleggen aan de groep van het avontuur dat je gaat beleven. Het helpt om de scooter te besturen en de juiste houdingen te vindenJe ontdekt het centrum, het oude Lille en zijn geschiedenis, maar ook de moderniteit van Lille Europe. Je maakt een tiental stops met opmerkingen en foto's.Je hebt uitdagingen om het op te nemen! Gymkhana, wedstrijd van elegantie, improvisatie en verschillende games met de scooter: mooie lach in perspectief

  • Het is ook cool om de stad te bezoeken. En dat is voor het minst origineel. Je wilt op een step rijden. Zonder moe te worden. Het is gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk.
  • Je gids maakt veel foto's, in het oude Lille maar ook voor de tulpen van Lille Europe of de fresco's van Jean Patou! Je kunt ze dezelfde avond vinden op het Facebook-profiel.
  • Deel een leuk, participatief moment, geanimeerd door een leuke gids die je de stad en ... de step laat ontdekken!
Inbegrepen

Steppen en gids

€ 20,00