Stand Up Paddle Parijs

Beginnersinitiatie : Deelname aan een beginnersinitiatie gevolgd door een tocht van ca. 1.30 tot 2 uur kost 29 euro. Waarschijnlijk zal je eerste drie minuten onzeker zijn en wel een beetje schrik hebben, maar je zal zien nadien wordt het eenvoudig. Men glijdt, staand op de plank, over het water, en na een kwartiertje zal je het landschap bewonderen en zwaaien naar de toeschouwers op de kade.

Voorwaarden : We oefenen in short en op blote voeten. In de winter dragen we een soort (duik)pak en zwemschoenen. Kunnen zwemmen is aangewezen en je draagt natuurlijk een reddingsvest. Reservekleren meenemen voor het geval dat je in het water belandt ... maar we stellen je gerust : minder dan 20 % valt in het water bij de initiatieles, en erna nog heel wat minder. Jongeren dienen vergezeld te zijn en minstens 10 jaar en zijn minstens 1.40 meter groot.

Geofende paddlers : welkom !

  • Een schitterende sport, gebaseerd op behendigheid en evenwicht, in Parijs. Je hoeft niet de richting van de zee uit te gaan. Er is water in Parijs, dus daar kan het.
  • De Arthur ARUTKIN, wereld nummer 1, Club.
  • Op 16 minuten van het station Chatelet Les halles (of per fiets van Parijs via het Bos van Vincennes) is er een paradijselijk hoekje. Een kleine tuin van Eden waar je het water kan opglijden, en het kanaal van Polangis kan afpeddelen, rond het autovrije e
Inbegrepen

Matériel, gilet de sauvetage. 

DeelnemerMaxi 10 personnes débutantes.
€ 29,00

Ticket boeken

Coupon kopen

Voorkeursdatum kiezen en activiteit boeken.